در عصر تکنولوژی که در آن به سر میبریم، نیاز به یک لپتاپ سبک و باریک که قابلیت حمل راحتتری داشته باشد، به شدت احساس میشود. در واقع امروزه در کنار موبایل و گوشی هوشمند، استفاده از لپتاپ نیز به مراتب بیشتر شده است. امروزه برخی از سازندگان لپ تاپها برای آنکه وزن لپ تاپ را پایین نگه دارند، از برخی از ویژگیها و مشخصات آن چشمپوشی میکنند تا سبک ترین لپ تاپ را ارائه دهند.در ادامه قصد داریم به معرفی لپتاپ های مدیریتی سبک و قوی و بهترین لپ تاپ های سبک وزن در سال 2020 بپردازیم.
فهرست مطالب
- بهترین لپتاپ های سبک مدیریتی باید چه ویژگی هایی داشته باشند؟
- معرفی بهترین لپتاپ های سبک و قوی
- سخن پایانی و سوالات متداول
بهترین لپتاپ های سبک مدیریتی باید چه ویژگی هایی داشته باشند؟
سبک بودن و شارژدهی مناسب از مهمترین ویژگیها برای لپ تاپهای مدیریتی و عمومی است تا به راحتی بتوان از آن برای یک روز کاری استفاده کرد.کیفیت نمایشگر، ابعاد و وضوح آن از دیگر قابلیتها در این نوع لپ تاپ مدیریتی است.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله بهترین لپ تاپ مدیریتی را بخوانید.قطعا پردازندهی مناسب و امکان اتصال به وسایل جانبی نیز از دیگر ویژگیهای مهم برای کاربردهای مدیریتی و عمومی محسوب میشودبه لپ تاپهایی با طراحی باریک، وزن سبک و شارژ دهی زیاد، اولترابوک نیز گفته میشود.
ویژگیهای اصلی اولترابوکهای مناسب برای کاربردهای مدیریتی :
- باتری(شارژدهی و سرعت شارژ شدن)
- پردازنده کم مصرف(مانند سری U اینتل و AMD یا تراشههای کممصرف سری M اپل)
- نمایشگر مناسب(ترجیحا ۱۳ تا ۱۴ اینچی با پنل IPS LCD)
- حافظه پرسرعت(SSD)
- کیبورد مناسب
- نوع ویندوز
- وب کم و میکروفون با کیفیت
معرفی بهترین لپتاپ های سبک و قوی
لپتاپ های فوق باریک و سبک، اولین بار در سال 2012 وارد بازار شدند. کلمه اولترابوک نیز اولین بار توسط اینتل و برای اشاره به لپتاپهایی که از استانداردهای این شرکت پشتیبانی میکردند، ساخته شد. اما حالا از این کلمه برای اشاره بر هر لپتاپ سبک و ردهبالایی استفاده میشود. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله لپ تاپ حسابداری و بورس را بخوانید. چه اینتل آنها را تایید کند و چه نکند. البته اینتل این روزها از استاندارد Evo برای اشاره به لپتاپهای ردهبالا و اولترابوک خود استفاده میکند. اما بهترین مدلهایی که میتوانیم از اولترابوکها در بازار پیدا کنیم کدام هستند؟
1. لنوو یوگا 9i نسل 7 (14 اینچی) ؛ بهترین لپتاپ سبک وزن
لنوو یوگاه 9i نسل 7 یک لپتاپ 2 در 1 با طراحی زیبا و بدنه جمعوجور است که یک نمایشگر بسیار روشن و درگاههای متنوع را نیز در اختیار شما قرار میدهد. لنوو همچنین مدلهای گرانقیمتتر آن را با یک پنل اولد بهفروش میرساند که نسبت 16:10 خود حداکثر 352 نیت روشنایی دارد.
- پردازنده: اینتل Core i7-1260P
- پردازنده گرافیکی: اینتل آیریس Xe
- نمایشگر: 14 اینچی لمسی با حداکثر رزولوشن 3840×2400 و پشتیبانی از دالبی ویژن
- رم: 16 گیگابایت DDR5
- حافظه: تا 1 ترابایت SSD
- قیمت: از 1449 دلار
نقاط قوت: طراحی نازک و زیبا، نمایشگر اولد، ساندبار قدرتمند با صدای 360 درجه، تاندربولت 4 و درگاههای USB-A
نقاط ضعف: نرمافزارهای اضافی زیاد، پروسه دردسرساز ارتقا SSD، کلیدهای اضافی کیبورد قابل شخصیسازی نیستند
همچنین تمام مدلهای لپتاپ از دالبی ویژن پشتیبانی میکنند. در بخش پردازنده، لنوو از پردازنده نسل 12 اینتل Core i7-1260P بهره برده است که یکی از پردازندههای کممصرف ولی قدرتمند این کمپانی بهحساب میآید. از طرف دیگر این لپتاپ از حداکثر 1 ترابایت حافظه PCIe SSD نسل چهارم پشتیبانی میکند. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله لپ تاپ صنعتی چیست را بخوانید.
2. دل XPS 13 (9310) ؛ از سبک ترین لپتاپ ها
دل XPS مدل 13 اینچی، سالهاست بهعنوان بهترین لپ تاپ سبک جهان شناخته میشود. مدل 9310 نیز از همان فرم فاکتور کوچک اما سختافزار قدرتمند بهره میبرد و حالا با یک نمایشگر 16:10 همراه شده و از بسیاری از رقبای خود در این زمینه پیشی گرفته است.
کیبورد XPS 13 نیز مثل همیشه بهسرعت به انگشتان شما پاسخ میدهد و البته در این مدل اندازه کلیدهایش نیز نسبت به سالهای قبلی کمی بزرگتر شده است. نمایشگر نیز مثل همیشه و همانطور که از دل انتظار داریم، بسیار عالی و با حاشیههای اندک است و میتواند لذت دوچندانی از تماشای محتوا بهشما بدهد. بهخصوص اگر مدل اولد آن را خریداری کنید.
اما بزرگترین نقطه قوت این لپتاپ، کم بودن درگاههای آن است. شما فقط 2 درگاه تاندربولت 4 برای شارژ یا اتصال لوازم جانبی در اختیار خواهید داشت. اما در عوض، عملکرد، شارژدهی و وزن سبک آن میتوانند نظر شما را بهخود جلب کنند.
- پردازنده: اینتل Core i7-1165G7
- پردازنده گرافیکی: اینتل آیریس Xe
- نمایشگر: 13.4 اینچی لمسی با حداکثر رزولوشن 3456×2160
- رم: 16 گیگابایت DDR4
- حافظه: تا 512 گیگابایت SSD
- قیمت: از 37 میلیون تومان
نقاط قوت: طراحی زیبا، نمایشگر روشن و بلند، کیبورد بسیار عالی
نقاط ضعف: درگاههای بسیار محدود
3. مکبوک ایر M1
مکبوک ایر مدل 2020 که با پردازنده M1 عرضه شد، یکی از بهترین مکبوکها برای کسانی است که نمیخواهند برای یک مکبوک خرج زیادی کنند. البته مکبوک ایر دقیقا یک اولترابوک بهحساب نمیآید، چرا که فاقد یک پردازنده اینتل است، ولی همچنان یک انتخاب بسیار خوب است و از دید خیلیها بهترین لپ تاپ نازک دنیا بهشمار میآید.
این مدل از هر لحاظ نسبت به مدل قبلی بهبود پیدا کرده است. مخصوصا از نظر شارژدهی و عملکرد که اصلا قابل مقایسه با مدل قبلی خود نیست. پردازنده M1 نیاز به تعریف ندارد و سبب شده، مکبوک ایر بتواند تمام رقبای خود را با مصرف باتری بسیار کمتر، از پیش رو بردارد.
- پردازنده: اپل M1
- پردازنده گرافیکی: اپل M1
- نمایشگر: 13.3 اینچی با رزولوشن 3560×1600
- رم: 16/8 گیگابایت DDR4
- حافظه: تا 2 ترابایت SSD
- قیمت: از 30 میلیون تومان
نقاط قوت: عملکرد بسیار عالی، شارژدهی فوق العاده، بدنه نازک آلومینیومی
نقاط ضعف: درگاههای کم، طراحی قدیمی
4. سامسونگ گلکسی بوک 2 پرو 360 ؛ سبک ترین لپتاپ ها
لپتاپهای سامسونگ طی چند سال اخیر همیشه جزو بهترینها نبودند. سال گذشته اما آنها با گلکسی بوک پرو 360 کمی اوضاع را بهبود دادند ولی امسال با گلکسی بوک 2 پرو 360 توانستند یکی از بهترین مدلها را وارد بازار کنند.سامسونگ امسال 2 ایراد مهم مدل سال قبل را برطرف کرد. مدل امسال حالا هم نمایشگر روشنتری دارد و هم از لولاهای مستحکمتری بهره میبرد. سایر قسمتها نیز مانند مدل قبلی همگی در بالاترین سطح ممکن قرار دارند. کرهایها در مدل امسال از پردازنده جدید اینتل Core i7-1260P بهره بردند که هم قدرت بسیار زیادی دارد و هم مصرف باتری آن ناچیز است. با یک بار شارژ شما میتوانید تا 12 ساعت از لپتاپ استفاده کنید. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله بهترین لپ تاپ های دانش آموزی را بخوانید.
سامسونگ همچنان با ارائه یک نمایشگر 15.6 اینچی در یک لپتاپی که وزنی کمتر از 1.5 کیلوگرم دارد و با فرم فاکتور 2 در 1 ساخته شده، یکی از رویاییترین ترکیبهای ممکن را ارائه میکند. مهمتر از همه، عملکرد این لپتاپ در بنچمارک گیکبنج بیش از 2 برابر بهتر از مدل قبلی است و اگر نیاز به یک لپتاپ بسیار قدرتمند نداشته باشید، گلکسی بوک 2 پرو 360 کاملا جوابگوی نیازهای شما خواهد بود.
- پردازنده: اینتل Core i7-1260P
- پردازنده گرافیکی: اینتل آیریس Xe
- نمایشگر: 15.6 اینچی امولد با رزولوشن 1920×1080
- رم: تا 16 گیگابایت DDR5
- حافظه: تا 1 ترابایت SSD
- قیمت: از 1249 دلار
نقاط قوت: طراحی قابل حمل بسیار عالی، عملکرد خیلی خوب، نمایشگر سوپر امولد، شارژدهی طولانی، همراه با قلم S پن عرضه میشود
نقاط ضعف: فاقد اسلات مخصوص قلم اس پن است، وبکم کیفیت جالبی ندارد
5. اچ پی Spectre x360 14 مدل 2021
اسپکتر x360 14 را میتوان در میان سبکترین لپ تاپ های بازار، بهترین بهحساب آورد. مدل سال 2021 با نمایشگر 13.5 اینچی، تمام نقاط قوت مدلهای قبلی را حفظ کرده و حالا با نسبت 3:2 و پردازندههای نسل 11 اینتل با گرافیک مجمع آیریس Xe عرضه شده است. از دیگر نقاط قوت این مدل میتوانیم به طراحی فوقالعاده جذاب، نمایشگر روشن با پنلهای IPS یا اولد، شارژدهی بیش از 12 ساعت و عملکرد بسیار سریع اشاره کنیم.
به این موارد باید یک تاچپد بزرگ و کیبوردی که استفاده از آن بسیار راحت است را هم اضافه کنیم. همچنین سنسورهای تشخیص چهره و اثرانگشت نیز در این مدل در کنار درگاههای متنوع قرار گرفتند و به همین خاطر آن را به یکی از بهترین لپتاپ های سبک وزن تبدیل کردند.
- پردازنده: نسل یازده اینتل Core i5/Core i7
- پردازنده گرافیکی: اینتل آیریس Xe
- نمایشگر: 13.3 اینچی با رزولوشن 1920×1080 یا 4K
- رم: تا 16 گیگابایت DDR4
- حافظه: تا 1 ترابایت SSD
- قیمت: از 25 میلیون تومان
نقاط قوت: طراحی بسیار زیبا و جمعوجور، شارژدهی بینظیر، نمایشگر شاداب و روشن با حاشیههای اندک، عملکرد سریع
نقاط ضعف: نرمافزارهای اضافی زیاد
6. اچ پی Envy 13 (2021) ؛ بهترین لپتاپ سبک وزن
اچ پی Envy 13 مدل 2021، یکی دیگر از لپ تاپ های نازک با قیمت مناسب است که میتواند عملکرد بسیار عالی با توجه به قیمت ارائه کند. این مدل با وجود اینکه یک تاچپد پلاستیکی دارد اما همچنان در این بازه قیتمی ارزش خرید بالایی دارد. بهخصوص اگر بدنه تماما آلومینیومی و پردازنده نسل 11 اینتل Core i7-1195G7 را هم مدنظر قرار دهیم.
حتی مدل ارزانتر این لپتاپ با پردازنده Core i5-1135G7 نیز برای هر کاری که مدنظرتان باشد، قدرت و سرعت کافی دارد و میتواند با لپتاپهای گرانتر از خود رقابت کند. مهمتر اینکه نمایشگر نیز روشن و با کیفیت است و کیبورد نیز عملکرد بسیار خوبی دارد.
- پردازنده: اینتل Core i7-1195G7
- پردازنده گرافیکی: اینتل آیریس Xe
- نمایشگر: 13.3 اینچی با رزولوشن 1920×1080
- رم: 8 گیگابایت DDR4
- حافظه: 512 گیگابایت SSD
- قیمت: از 30 میلیون تومان
نقاط قوت: عملکرد بسیار عالی، نمایشگر روشن و سرزنده، طراحی آلومینیومی زیبا و جمعوجور، شارژدهی طولانی
نقاط ضعف: فاقد دوربین IR است
سخن پایانی
شما در این مقاله با بهترین لپتاپ های مدیریتی سبک و قوی آشنا شدید. همچنین از مزایا و معایب آنها آگاه شدید. اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.
سوالات متداول
فاکتورهای مهم برای انتخاب و خرید بهترین لپ تاپ چیست؟
ما میدانیم انتخاب و خرید بهترین لپ تاپ در میان انبوهی از برندها و مدل ها و از طرفی دیگر تبلیغات پر زرق و برق کار راحتی نیست.
در انتخاب بهترین لپ تاپ های موجود در بازار معیارهای مهم مختلفی وجود دارد. این فاکتورها شامل پردازنده، گرافیک، حافظه رم، هارد ذخیزه سازی، باتری، وضوح مانیتور، وزن، کاربرد لپ تاپ، قیمت و بصورت کلی ارزش خرید لپ تاپ ها می شود.
بهترین نوع لپ تاپ مدیریتی کدام ها هستند؟
اولترابوک ها به دلیل قابلیت حمل آسان و میزان شارژدهی مناسب، یکی از بهترین لپ تاپ ها برای کارهای مدیریتی و اداری هستند.