دانشآموزان با استفاده از لپ تاپ خود میتوانند به گشت و گذار در وب بپردازند و مطالب درسی و غیر درسی مفید و جذاب را مطالعه کنند یا در طول سال تحصیلی به کمک نرمافزار Power Point یک ارائه متفاوت از مطالب درسی در کلاس داشته باشند. تماشای فیلم و ویدیوهای آموزشی نیز یکی دیگر از کاربردهای لپتاپ برای دانشآموزان است. البته برای پرکردن اوقات فراغت باید نیم نگاهی هم به بازیهای کامپیوتری داشته باشیم و آن را هم در نظر بگیریم ولی اجرای همهی بازیها با لپ تاپهای معرفی شده امری بعید است و فقط اجرای بازیهای سبک امکان پذیر است.پس اگر قصد خرید یک لپ تاپ مناسب برای فرزندتان را در سر دارید در ادامه مطلب با همراه باشید تا چند محصول برتر بازار در این بخش را به شما معرفی کنیم.
برای مطالعه بیشتر : بهترین لپ تاپ دانشجویی برای خرید
معیارهای انتخاب لپ تاپ مناسب:
قیمت:
یکی از مهمترین معیارها برای انتخاب یک لپتاپ دانشآموزی، قیمت آن است. با صرف هزینه کمتر هم میتوان لپتاپی انتخاب کرد که تمامی نیاز های یک دانشآموز را برطرف کند. پس نیازی به صرف هزینه زیاد نیست و با یک انتخاب اقتصادیتر بابت اجرای مجموعه Office، وبگردی و مشاهده فیلم نگرانی نداشته باشید.
حافظه داخلی:
اکثر لپتاپهای اقتصادی بازار از هارد دیسک برای حافظه داخلی خود استفاده میکنند. اگر لپتاپی با هارد دیسک انتخاب میکنید ظرفیت یک ترابایت میتواند نیاز شما را به خوبی برطرف کند تا برای نصب نرمافزار و نگهداری اطلاعات خود محدودیتی نداشته باشید. البته فراموش نکنید انتخاب حافظههای پرسرعت SSD تاثیر بسیاری بر عملکرد دستگاه شما دارد و انتخاب دستگاه مجهز به SSD میتواند قدرت و سرعت بیشتری را در اجرای برنامهها به لپتاپتان دهد. امری که در آینده نیز میتوانید انجام دهید و لپتاپ خود را با خرید یک حافظه SSD ارتقا دهید.
این مقاله هم برایتان شاید مفید باشد: راهنمای خرید لپ تاپ حسابداری و بورس
پردازنده:
پردازندههای Core i3 و Core i5 با قدرت مناسب خود شما را در انجام کارهایتان همراهی میکنند و انتخابی مناسب هستند.
ظرفیت حافظه RAM:
رم با ظرفیتهای ۴ تا ۸ گیگابایت به خوبی از پس کارهای شما برمیآید و نیازی به انتخاب رم با حافظه بالاتر نیست.
صفحه نمایش:
اگر تماشای ویدیو برایتان حائز اهمیت است انتخاب صفحه نمایش با پنل IPS یک امر ضروری است ولی در صورت عدم نیاز میتوانید از گزینههای ارزان قیمتتر استفاده کنید. وضوح تصویر Full HD نیز کاملا برایتان مناسب است. در صورت نیاز دانشآموز، صفحههای لمسی نیز میتوانند کاربرد فراوانی داشت باشند.
کیبورد و تاچپد:
انتخاب یک لپتاپ با کیبورد مناسب در سرعت نوشتن تاثیر بسیاری دارد. پس اگر فرزندتان به نوشتن مقاله، علاقه دارد توجه به کیبورد اهمیت فراوانی دارد. وجود یک تاچپد بزرگ و دقیق نیز شما از حمل یک موس بینیاز میکند.
بیشتر بخوانید،بیشتر بدانید: دلایل داغ شدن بیش از حد گوشی
پورتها و اتصالات:
بهرهمندی از پورتهای متنوع مانند پورت HDMI، شبکه و USB اهمیت فراوانی دارد. همچنین وجود یک پورت USB type-c باعث میشود دستگاهتان به روز بوده و در آینده از لوازم جانبی بیشتری پشتیبانی کند.
البته معیارهای دیگری مانند کیفیت و قدرت صدا، شارژدهی باتری و کیفیت ساخت بدنه نیز مد نظرمان بوده است.
لپ تاپ 15 اینچی لنوو مدل Ideapad 320- AD
نقاط قوت:
- قدرت پردازشی مناسب با توجه به رده قیمتی
- صفحهنمایش Full HD
- پورتهای متنوع
- کیبورد مناسب
درباره ی درباره رایانه همراه چه می دانید؟
نقاط ضعف:
- باتری با شارژدهی کم
- یک طرفه بودن پورتها
- بدون سیستم عامل پیشفرض
شرکت لنوو لپتاپهایی با قیمت مناسب و قدرتمند را تولید میکند. مدل Ideapad 320 از این شرکت یک گزینه مناسب برای دانشآموزان است و تمامی نیازهای آنها را برطرف میکند. بدنه این لپتاپ از جنس پلاستیک بوده و با رنگهای متنوعی مانند مشکی و نقرهای عرضه میشود. وزن ۲.۲ کیلوگرمی و ضخامت دو سانتیمتری قابلیت حمل مناسبی دارد. البته در صورتی که از یک کوله پشتی به مدت کم برای جابهجایی استفاده کنید.
پردازشگر Core i5 در کنار ۸ گیگابایت حافظه رم قدرت پردازشی مناسبی را برای کارهای روزمره و حتی کارهای نیمه سنگین را فراهم میکند. پردازشگر گرافیکی NVIDIA هم لپتاپ را برای کار گرافیکی معمول و بازیهای سبک مناسب است ولی انتظار اجرای بازیهای سنگین را نداشته باشید. حافظه داخلی هم هارد دیسکی یک ترابایتی بوده و فضای ذخیره سازی زیادی را در اختیار کاربر قرار میدهد. البته در صورت نیاز میتوانید از قسمت زیرین دستگاه حافظه داخلی و RAM را ارتقا دهید.
بیشتر بخوانید: سخت افزار مورد نیاز برای ویندوز 11 (روشهای بررسی)
لپ تاپ لنوو
با وجود پورتهای متنوع دستگاه مشکلی در اتصال وسایل و تجهیزات جانبی ندارید. تمامی پورتها در سمت چپ دستگاه قرار گرفتهاند که خود یک ضعف به شمار میآید. صفحه نمایش مات لپتاپ با وضوح Full HD برای تماشای فیلم مناسب است و نور محیط را انعکاس نمیدهد ولی از زاویه دید محدودی برخوردار است و تغییر رنگ از کنارهها را شاهد خواهید بود. اسپیکرهای دستگاه هم برای تماشای فیلم و گوش دادن به موسیقی به خوبی جوابگو هست.
کیبورد جزیرهای دستگاه برای تایپ مناسب است و با نیرویی کمی که برای فشار کلیدها لازم است در تایپ طولانی مدت احساس خستگی نخواهید کرد. تاچپد دستگاه از دستورات حرکتی ویندوز ۱۰ پشتیبانی میکند و بدون نیاز به موس میتوانید به راحتی کارهای خود را انجام دهید. باتری دستگاه نیز قابلیت جدا شدن ندارد و با شارژدهی حداکثر پنج ساعته باتری به شارژر دستگاه در اکثر اوقات نیاز دارید.
لپ تاپ 15 اینچی لنوو مدل Ideapad 320 – AJ
نقاط قوت:
- صفحهنمایش Full HD
- پورتهای متنوع
- کیبورد مناسب
نقاط ضعف:
- باتری با شارژدهی کم
- یک طرفه بودن پورتها
- بدون سیستم عامل پیشفرض
این مقاله شاید جالب باشد: چندین کاربر در ویندوز10 (نحوه اشتراک گذاری یک رایانه شخصی)
اگر میخواهید هزینه کمتری برای لپتاپ خود بپردازید میتوانید لپتاپ Ideapad 320 را با سخت افزاری ضعیفتر تهیه کنید. طراحی بدنه، صفحه نمایش، اتصالات، کیبورد و تاچپد همه یکسان است ولی از پردازنده Core i3 استفاده شده در کنار ۴ گیگ رم استفاده شده تا هزینه تمام شده لپتاپ کاهش یابد. پردازشگر گرافیکی هم قدرت چندانی ندارد و نباید انتظار زیادی از آن داشت. البته دستگاه در حالت کلی برای انجام کارهای روزمره مانند تماشای فیلم یا تایپ یک مقاله مناسب است.
لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل VivoBook X540UB-C
نقاط قوت:
- قدرت پردازشی بالا در رده قیمتی
- طراحی زیبا
نقاط ضعف:
- نداشتن پورت شبکه
- کارت گرافیک ضعیف
لپتاپ ایسوس X540UB-C یک انتخاب مناسب دیگر برای دانشآموزان است. با ۸ گیگابیت رم و پردازشگر Core i5 به راحتی میتوانید کارهای روزمره خود را انجام و احساس هیچگونه کمبودی نداشته باشید این مدل حتی در پردازشهای نیمه سنگین هم سربلند بیرون میآید پس خیالتان از بابت قدرت پردازشی دستگاه راحت باشد. پردازشگر گرافیکی دستگاه ولی قدرت چندانی ندارد و برای انجام کارهای ساده مناسب است پس انتظار اجرای بازی بر روی لپتاپ را نداشته باشید. هارد دیسک ۱ ترابایتی لپتاپ فضای ذخیره سازی زیادی را برایتان فراهم میکند تا با خیالی راحت فیلم، عکس و آهنگهای خود را آرشیو کنید.
این محتوای مفید را هم مطالعه کنید: ای او اس 15 منتشر شد (بررسی ویژگی های جدید و تغییرات )
لپ تاپ ایسوس
صفحه نمایش دستگاه با وضوح Full HD و اندازه ۱۵ اینچی برای دیدن فیلم و تصاویر مناسب است ولی فقط در صورت نگاه مستقیم میتوانید کیفیت خوبی را شاهد باشید و در صورت تغییر زاویه دید رنگها تغییر میکند. طراحی دو رنگ لپتاپ جذاب بوده و لپتاپ ظاهر مناسبی و زیبایی دارد. پورتها تنوع کمتری به نسبت لپتاپ لنوو دارد و از پورت شبکه یا پورت USB Type-c استفاده نشده است.
به لطف کیبورد روان دستگاه به سرعت میتوانید تایپ کنید و در طولانی مدت احساس خستگی نکنید. تاچپد هم از دستورات حرکتی متنوعی پشتیبانی میکند تا به موس نیازی نداشته باشید. البته یک موس در اقلام همراه لپتاپ وجود دارد که در صورت نیاز از آن استفاده کنید.
لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل VivoBook K540UB – B
نقاط قوت:
- طراحی زیبا
- قیمت مناسب
نقاط ضعف:
- قدرت پردازشی ضعیف
- نبود پورتهای پرکاربرد مانند پورت شبکه
بیشتر بخوانید: اندروید 12 ، ویژگی ها،تاریخ انتشار، دستگاه های پشتیبانی شده
لپتاپ ایسوس K540UB ظاهری زیبا مانند مدل معرفی شده قبل دارد و امکانات مناسبی را در حد یک لپتاپ اقتصادی برایتان فراهم میکند. قدرت پردازشی لپتاپ صرفا برای کارهای روزمره مناسب و انتظار کارهای نیمه سنگین یا بازی را نداشته باشید. البته به لطف صفحه نمایش این لپتاپ و صدای مناسب و پرقدرتش، برای کسانی که علاقهمند به تماشای فیلم و گوش دادن به آهنگ هستند مناسب است. همچنین فضای ذخیره سازی یک ترابایتی لپتاپ آرشیو کردن اطلاعات مانند عکس و فیلم را برایتان ممکن میسازد. سیستم عامل پیش فرضی بر روی لپتاپ نصب نشده که در صورت خرید باید به فکر نصب سیستمعامل هم باشید.
لپ تاپ 14 اینچی اچ پی مدل Pavilion x360 – 14-ba002ne
نقاط قوت:
- صفحه نمایش با کیفتی و لمسی
- طراحی بسیار زیبا
- باتری با شارژدهی بالا
نقاط ضعف:
- قدرت پردازشی پایین،
- پورتهای محدود
اگر به خرید یک لپتاپ لمسی علاقه مند هستید Pavilion x360 با طراحی زیبا و منحصر به فرد خود نسبت به دیگر لپتاپهای این رده یک انتخاب متفاوت به شمار میرود. بدنه پلاستیکی لپتاپ با رنگ بژ، تشخیص جنس آن را دشوار میکند و از دور شبیه به آلومینیوم به نظر میرسد. صفحه نمایش این لپتاپ در کنار لمسی بودن از پنل IPS و وضوح Full HD برخوردار است که برای تماشای فیلم و انجام کارها بسیار مناسب و تغییر زاویه دید شاهد تغییر رنگها نخواهیم بود. در کنار صفحهنمایش با کیفیت این محصول بلندگوهای قدرتمندی هم قرار دارد تا برای تماشای فیلم احساس کمبود نکنید.
بیشتر بخوانید: بهترین آنتی ویروس ها برای لپ تاپ
البته هر چه ظاهر محصول زیباست و صفحه نمایش کیفیت دارد ولی قدرت پردازشی پایین است و فقط در حد کارهای روزمره جوابگو هست. پورتهای دستگاه هم شامل پورت HDMI، دو پورت USB 3.1 و پورت USB 3.1 Type-C است. یکی دیگر از نقاط قوت این لپتاپ باتری قدرتمند این لپتاپ است که با شارژدهی ۹ ساعته خود شما را در طول روز همراهی کرده و نیازی به حمل شارژر با خود ندارید.
سخن پایانی
شما در این مقاله با بهترین لپ تاپ های دانش آموزی ۲۰۱۹ آشنا شدید.همچنین از کاربرد و مشخصات آن ها آگاه شدید.اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.